Tegelikult ei pidanud ma sel nädalal kodus olema. Pidin viibima väga toredate inimestega imelises kohas suurepäraste sõprade juures ja tegema vahvaid asju. Vahel ei lähe kõik plaanipäraselt. Olin kodus oma kallitega ja tegin ka vahvaid asju. Asjad lähevad nii nagu nad minema peavad. Olen nii tänulik sealsetele sõpradele, kes mulle kõik need päevad sõnumeid ja videosid saatsid. Nii ma ei tundnud ennast kõigest nii kõrvalejäänuna. Aga kurb oli sügaval sisimas ikka. Ja meeleheites ütlesin oma Rainile, et sõidame siis vähemalt Lätti! Nii saigi teoks meie eilne lohutus-reis Siguldasse ja Turaidasse. Ilmselt pole Eestis ühtki inimest peale minu, kes neis paigus käinud pole. Nüüd pole siis enam ühtki, kes poleks…

Aga mõned pildid, mida ise aeg-ajalt vaataksin. Kommenteerima ma ei hakkagi. Esmalt ikka lihavõtte-jänkud

DSC_0001

DSC_0006

DSC_0012

DSC_0016

DSC_0015

DSC_0021

DSC_0038

Münchhauseni muuseumis käisime ka. No mulle meeldis!  President koos Ievaga olid ka 😉

DSC_0057

DSC_0059

DSC_0072

DSC_0075

DSC_0073

Akud said selleks korraks positiivselt laetud. 🙂

Kommenteeri